Managing Team


Darius Stoica

Darius Stoica

Business Development Manager

coma

Sunt dedicat dezvoltarii personale si trairea fiecarei clipe cu entuziasm, prezenta si implicare. ”Living the Charged Live.”Mobile:
+ 40 730 708 660Cosmina Oltean

Cosmina Oltean

Sales Manager

coma

Sunt o persoana deschisa, cu o mare dorinta de cunoastere si cu un temperament diversificat, dar intotdeauna autentica si naturala, careia ii place sa vada oamenii din jurul ei fericiti si multumiti.

Mobile:
+ 40 746 091 571www.idealgifts.ro - Since 2010


Inca din 2010 ne-am dorit sa punem accent pe partea personala dintre angazati, clienti si parteneri. Dorinta noastra este sa aduncem un zambet fiecarei persoane care primeste aceste produse si sa-si aminteasca cu drag de compania dvs. pe toata durata folosirii produsului si mult timp dupa. De aici a aparut si Motto-ul nostru „Good stuff that's worth giving”. Pentru noi e foarte important ca fiecare proiect pe care il facem, sa il facem foarte bine si suntem multumiti doar atunci cand dvs. primiti mai mult decat va asteptati din colaborarea noastra.Sursa dvs. preferata

Ne dorim sa devenim sursa dvs. preferata, nu numai prin gama larga de produse, ci si prin cele mai bune stocuri sau cele mai bune preturi, dorind totodata sa fie usor si placut modul de colaborare cu noi.

Experienta placuta

Totodata, suntem in permanenta dezvoltare in cea ce priveste varietatea noastra de instrumente si solutii online si depunem un efort considerabil pentru a face experienta clientilor nostri mai placuta si usoara.

24/24 - 7/7

Mai mult decat atat, in magazinul nostru on-line puteti calcula oricand preturile de achizitie si puteti plasa precomenzi 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.
Good stuff that's worth giving

Cand lucram intr-o companie si primim ceva personalizat sau nu, cat de mic, simtim ca existam pentru acea companie, ca facem parte din ea si implicit devenim mult mai devotati.


Suntem foarte flexibili in ceea ce facem si nu ne dam batuti pana cand nu gasim solutia potrivita pentru dvs. in materie de materiale promotionale, cadouri corporate si nu numai, avand la dispozitie o gama diversificata de produse care sa va ajute in comunicarea mesajului dvs. de marketing sau protrivite pentru orice eveniment.


Ne mandrim cu clienti din diverse domenii precum cel bancar, energetic, telecomunicatii, aeronautic, automotive, agentii de publicitate/ PR precum si multe alte domenii. O mica parte din aceste companii le puteti gasi la rubrica noastra de testimoniale.