Garanția produselor

Toate produsele vândute și livrate de www.IdealGifts.ro, beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Certificatele de garanție ce însoțesc unele produse pot fi emise direct de către producător sau pot fi emise de către SC Dektel Solutions SRL/Parteneri.

În cazul certificatelor de garanție emise de producător/distribuitor/ Parteneri, produsele beneficiază de garanție în rețelele de service ale acestora, în centrele menționate explicit în certificate.

Produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Acest centru de service autorizat va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției.

Condițiile de acordare a garanțiilor în acest caz pot varia în funcție de producător și sunt stabilite în politicile comerciale ale fiecărui producător, la nivel național și internațional.

Garanţia începe în ziua în care consumatorul a acceptat produsul. Vânzătorul este responsabil pentru toate defectele produsului livrat către cumpărător care apar în perioada de garanție.

Garanția produselor