Testimoniale ClientiMcDonald's
McDonald's Romania, Valentina Marcu

"Suntem foarte multumiti de calitatea produselor, de profesionalismul si de promptitudinea voastra! Keep up the excellent work!"

Valentina Marcu
VCST
VCST Automotive Production, Alina Fechete

"Va multumim pentru profesionalismul si implicarea dumneavoastra in reusita proiectului nostru! Produsele au fost de calitate si livrate prompt."

Alina Fechete
Everel Romania
Everel Romania

"Promptitudine, seriozitate si implicare, cuvintele care va caracterizeaza."FERRO
Grupul FERRO, Simona Dumitru

"Foarte buna. Proactivitate, seriozitate, punctualitate, flexibilitate, etc. PROFESIONALISM!"

Simona Dumitru
Conef Gaz
Conef Gaz

"Colaborarea a fost excelenta. Produse livrate la timp, de calitate. O echipa de nota 10. Multumim!"

RDE Harghita
RDE Harghita, Orosz Melinda

"Suntem foarte multumiti de colaborarea pe care am avut-o cu dvs. Mereu solicitarile noastre au fost tratate cu prioritate, produsele comandate au fost de calitate si au ajuns la timp."

Orosz Melinda


iQuest Group
iQuest Group, Cipriana Stan

"IdealGitfs ne-a furnizat produsele foarte rapid, iar calitatea a fost foarte buna. Mai mult decat atat, ce am apreciat a fost flexibilitatea si deschiderea cu care ne-au ajutat pentru gasirea celor mai bune solutii, astfel incat sa ne incadram in termenul scurt pe care il aveam la dispozitie. Un alt lucru de ajutor a fost faptul ca pe baza nevoilor pe care le aveam au cautat ei o lista de produse, usurandu-ne astfel volumul de munca dedicat cautarii produsului ideal in zeci de cataloage online, iar pretul a fost cel mai mic pe care l-am primit de la competitori cu produse similare."

Cipriana Stan
Coilprofil
Coilprofil

"Aveti o mare deschidere legata de prezentarea produselor din portofoliul dumneavoastra, fata de clientii si potentialii dumneavoastra clienti. Sunteti prompti in a raspunde solicitarilor de oferte de pret, de informatii suplimentare. Sunteti axati pe detaliu legat de personalizarile solicitate."

Muveo Solutions
Muveo Solutions

"Tin sa ii multumesc Cosminei pentru devotamentul si profesionalismul de care a dat dovada. Un "om" cu adevarat implicat ce a aratat ca isi respecta si apreciaza clientii. Sunt foarte multumita de produsele comandate si implicit, am reusit sa primim si noi feedback din partea clientilor nostri iar acestia au fost si mai incantati ceea ce da dovada de un feedback pozitiv garantat.

Deoarece sunt o persoana care face tot posibilul sa ofere clientilor cele mai calitative servicii, am aceeasi pretentie si eu la randul meu sa le primesc doar ca la noi acest gen de servicii sunt tot mai greu de gasit. Voi ati dat dovada ca sunteti o echipa de profesionisti. Ma bucur enorm ca am ales sa lucrez cu voi si cu siguranta, voi apela si pe viitor la serviciile voastre."cargo-partner Expeditii
cargo-partner Expeditii, Armando Ionete

"Ne bucuram foarte mult, pentru ca inceputul colaborarii dintre cargo-partner si IdealGiflts.ro a decurs perfect. Totul a fost peste asteptarile noastre, de la comunicarea cu dvs., la produse si livrare."

Armando Ionete
Life is hard
Life is hard SA, Ioana Moisa

"Suntem foarte multumiti de colaborarea pe care am avut-o cu dvs. Mereu solicitarile noastre au fost tratate cu prioritate, produsele comandate au fost de calitate si au ajuns la timp."

Ioana Moisa
Heinrig Impex Filiala Bucuresti
Heinrig Impex Filiala Bucuresti

"O companie profesionalista, personal amabil si pregatit. Colaborarea a fost foarte buna, persoana de contact foarte promta cu solutii, explicatii si produse alternative. Calitatea produselor alese buna si branduirea foarte buna."Grup Advertising
Grup Advertising, Andreea Buse

"Colaborarea a fost excelenta. Livrarea s-a facut prompt. Cu siguranta vom mai colabora si pe viitor."

Andreea Buse
Sipex Company
Sipex Company, Sorina Macsen

"Foarte deschisi si onesti in relatia cu clientii. Produsele sunt pe masura asteptarilor."

Sorina Macsen
VCST
VCST Automotive Production, Raluca Avram

"Colaborarea este foarte buna, bazata pe promptitudine, comunicare si livrare la timp a produselor! Produsele au fost de calitate."

Raluca Avram


Trotus Grup
Trotus Grup, Marian Mosincat

"Suntem foarte multumiti de colaborarea pe care am avut-o cu dvs. Mereu solicitarile noastre au fost tratate cu prioritate, produsele comandate au fost de calitate si au ajuns la timp."

Marian Mosincat
Asociatia Salvatorilor Minieri si de Suprafata
Asociatia Salvatorilor Minieri si de Suprafata

"Operativitate, seriozitate, produsele corespund cu solicitarile dorite."

TopMed
TopMed

"O parere extraordinara de buna despre modul de lucru si felul in care ne-au fost rezolvate cererile, cooperarea Doamnei Cosmina Oltean nota 100."Geho Aqua-Industries
Geho Aqua-Industries, Larisa Hikli

"Colaborarea a fost exceptionala, reactia la cerintele noastre foarte rapida, iar produsele sunt din punct de vedere calitativ foarte bune iar preturile au fost imbatabile."

Larisa Hikli
HPT Humbel Productionstechnik SRL
HPT Humbel Productionstechnik

"O colaborare foarte buna."

Agrifarm
AGRIFARM, Florin Enuca

"Suntem multumiti de calitatea si acuratetea imprimeurilor, materialul din care sunt confectionate tricourile este in regula. Singurul impediment este totusi timpul destul de indelungat de la lansarea comenzii si pana la primirea produselor, dar acest lucru inteleg ca nu s-a produs din cauza dumneavoastra."

Florin Enuca


Dare Agency SRL
Dare Agency, Ciprian Isofache

"Comunicare buna, raspuns rapid, produse premium."

Ciprian Isofache
Real Team Promotionale
Real Team Promotionale, Elena Dinu

"O colaborare foarte buna."

Elena Dinu
Inovativ Media
Inovativ Media, Bogdan Parlea

"Produsele au ajuns la timp si au fost peste asteptari."

Bogdan Parlea


Stadium Residence
Stadium Residence, Irina Zurgalau

"Produsele au ajuns la timp si au fost peste asteptari."

Irina Zurgalau
Flando
Flando, Florentina Marcu

"O colaborare foarte buna."

Florentina Marcu
WOMAN
Raluca Ciuciu

"Colaborarea cu Dektel Solutions este una care te invita la continuarea acesteia pe termen lung.
Promptitudinea, seriozitatea, responsabilitatea si depasirea asteptarilor, dar si grija fata de client sunt caracteristici care descriu echipa. "

Raluca Ciuciu


WOMAN
Delia Cioc

"Sunt multumita de modul dvs. de lucru, timpul de raspuns, pretul si seriozitatea de care ati dat dovada pana acum."

Delia Cioc
WOMAN
Bianca Selegean

"Sunt multumita de colaborarea noastra. Produsele comandate au ajuns in timpul stabilit inca de la inceput la noi."

Bianca Selegean
MAN
Alex, Constanta

"Referitor la colaborarea dintre firmele noastre, nu pot decat sa imi exprim multumirea. Ati reusit sa respectati termenele, produsele si-au atins tintele si scopurile, ceva ce din pacate se intalneste din ce in ce mai rar."

Alex, Constanta


WOMAN
Confindential

"Eu sunt foarte multumita de colaborarea noastra cu doamna Cosmina Oltean, Sales Manager. Produsele erau de calitate buna, impachetarea produselor si livrarea acestora era impecabila. Referitor la rezolvarea problemelor nu am nici un comentariu, deoarece nu am avut probleme de niciun fel. As sublinia punctualitatea firmei, chiar inteleg importanta respectarii termenelor."

WOMAN
Confindential

"Am fost placut impresionata de promtitudinea si deschiderea de care ati dat dovada si va sunt recunoscatoare ca m-ati ajutat sa aleg cele mai potrivite produse si v-ati asigurat ca acestea imi sunt livrate in timp util."

WOMAN
Confindential

"Produsele sunt calitative, dar ar trebui sa se acorde mai multa atentie micilor detalii care fac diferenta dintre un produs bun si unul foarte bun.

In ceea ce priveste modul de solutionare a problemelor, suntem multumiti deoarece totul a decurs rapid si s-a solutionat fara probleme."MAN
Confindential

"Apreciem promptitudinea si profesionalismul de care a-ti dat dovada, precum si calitate produselor pe care le-ati livrat."

MAN
Confindential

"Colaborare excelenta, raspuns prompt, insa atentie la relatia cu furnizorii Dvs, ca sa nu mai apara probleme la livrarea comenzilor."