Testimoniale Clienti

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3McDonald's
McDonald's Romania, Valentina Marcu

"Suntem foarte multumiti de calitatea produselor, de profesionalismul si de promptitudinea voastra! Keep up the excellent work!"

Valentina Marcu
Everel Romania
Everel Romania

"Promptitudine, seriozitate si implicare, cuvintele care va caracterizeaza."

Avira
Avira, Florentina Burada

"Echipa dedicata, in special dna. Cosmina Oltean persoana care a dat mereu dovada de promptitudine."

Florentina Burada


FERRO
Grupul FERRO, Simona Dumitru

"Foarte buna. Proactivitate, seriozitate, punctualitate, flexibilitate, etc. PROFESIONALISM!"

Simona Dumitru
Conef Gaz
Conef Gaz

"Colaborarea a fost excelenta. Produse livrate la timp, de calitate. O echipa de nota 10. Multumim!"

Delamode Romania
Delamode Romania, Silvia Sulu

"Serviciul de customer service excelent, tarife foarte competitive, produse de calitate."

Silvia Sulu


iQuest Group
iQuest Group, Cipriana Stan

"IdealGitfs ne-a furnizat produsele foarte rapid, iar calitatea a fost foarte buna. Mai mult decat atat, ce am apreciat a fost flexibilitatea si deschiderea cu care ne-au ajutat pentru gasirea celor mai bune solutii, astfel incat sa ne incadram in termenul scurt pe care il aveam la dispozitie. Un alt lucru de ajutor a fost faptul ca pe baza nevoilor pe care le aveam au cautat ei o lista de produse, usurandu-ne astfel volumul de munca dedicat cautarii produsului ideal in zeci de cataloage online, iar pretul a fost cel mai mic pe care l-am primit de la competitori cu produse similare."

Cipriana Stan
CSB
Computer Sharing Bucuresti, Mihaela Sar

"Colaborare excelenta, incepand de la consilierea in alegerea produselor, pana la livrarea efectiva a acestora. Comunicare foarte buna, prompta,livrarea s-a facut in conditiile agreate, cu atentie la ambalare. Din punctul nostru de vedere, totul a decurs perfect."

Mihaela Sar
Muveo Solutions
Muveo Solutions

"Tin sa ii multumesc Cosminei pentru devotamentul si profesionalismul de care a dat dovada. Un "om" cu adevarat implicat ce a aratat ca isi respecta si apreciaza clientii. Sunt foarte multumita de produsele comandate si implicit, am reusit sa primim si noi feedback din partea clientilor nostri iar acestia au fost si mai incantati ceea ce da dovada de un feedback pozitiv garantat.

Deoarece sunt o persoana care face tot posibilul sa ofere clientilor cele mai calitative servicii, am aceeasi pretentie si eu la randul meu sa le primesc doar ca la noi acest gen de servicii sunt tot mai greu de gasit. Voi ati dat dovada ca sunteti o echipa de profesionisti. Ma bucur enorm ca am ales sa lucrez cu voi si cu siguranta, voi apela si pe viitor la serviciile voastre."cargo-partner Expeditii
cargo-partner Expeditii, Armando Ionete

"Ne bucuram foarte mult, pentru ca inceputul colaborarii dintre cargo-partner si IdealGiflts.ro a decurs perfect. Totul a fost peste asteptarile noastre, de la comunicarea cu dvs., la produse si livrare."

Armando Ionete
Life is hard
Life is hard SA, Ioana Moisa

"Suntem foarte multumiti de colaborarea pe care am avut-o cu dvs. Mereu solicitarile noastre au fost tratate cu prioritate, produsele comandate au fost de calitate si au ajuns la timp."

Ioana Moisa
PORTA DOORS
PORTA DOORS, Nicoleta Ban

"Colaborarea cu Ideal Gifts a fost o experiență deosebit de plăcută, o echipă cu adevărat orientată către client și dornică să ofere soluția potrivită. Ne-am bucurat să constatăm că ni s-au depășit așteptările; cu siguranță vom fi parteneri și pe viitor!"

Nicoleta Ban


Coilprofil
Coilprofil

"Aveti o mare deschidere legata de prezentarea produselor din portofoliul dumneavoastra, fata de clientii si potentialii dumneavoastra clienti. Sunteti prompti in a raspunde solicitarilor de oferte de pret, de informatii suplimentare. Sunteti axati pe detaliu legat de personalizarile solicitate."

Vitacom Electronics
Vitacom Electronics, Iarai Eniko

"Produse de calitate, modul de lucru este fara probleme si rapid si persoana care reprezinta firma (Cosmina Oltean) este deosebit de draguta in ceea ce priveste remedierea si evitarea problemelor."

Iarai Eniko
OSF Global Services
OSF Global Services

"Ideal Gift a fost singurul furnizor care a aratat un interes real in a ne ajuta sa gasim produsul dorit. Desi am gasit produsul si la alti furnizori, amabilitatea, seriozitatea si promptitudinea cu care Ideal Gift a raspuns la toate intrebarile si solicitarile noastre au fost motivele care ne-au determinat sa ii alegem. Ne-au dat toate detaliile legate de produs, iar comanda a ajuns la timp. Suntem foarte multumiti de alegerea facuta. Pe viitor cu siguranta vom apela la Ideal Gift si pentru alte evenimente.."VCST
VCST Automotive Production, Alina Fechete

"Va multumim pentru profesionalismul si implicarea dumneavoastra in reusita proiectului nostru! Produsele au fost de calitate si livrate prompt."

Alina Fechete
Heinrig Impex Filiala Bucuresti
Heinrig Impex Filiala Bucuresti

"O companie profesionalista, personal amabil si pregatit. Colaborarea a fost foarte buna, persoana de contact foarte promta cu solutii, explicatii si produse alternative. Calitatea produselor alese buna si branduirea foarte buna."

HÜTTENES-ALBERTUS Romania
HÜTTENES-ALBERTUS Romania, Crenguta Nicolae

"Inca din prima clipa am avut parte de suport si promtitudine in raspunsuri. Produsele sunt calitative, unele arata fizic mult mai bine ca in catalog. Eu si echipa mea suntem multumiti, in frunte cu seful ierarhic.."

Crenguta Nicolae


ROMANIA EUROEST
ROMANIA EUROEST, Alex Strainu

"Asa cum am mai afirmat si in trecut, suntem foarte multumiti atat de servicii cat si de produse. Partea grea in oferirea cadourilor este alegerea acestora si din fericire in baza informatiilor primite de la noi, Ideal Gifts a reusit de fiecare data sa surprinda cu propuneri si solutii. Totodata, confirm si abilitatea de a rezolva orice problema sau necesitate aparuta in plus."

Alex Strainu
HEINEN & HOPMAN
HEINEN & HOPMAN, Florentina Sandulescu

"Multumesc pentru implicarea, promptitudinea si corectitudinea de care ati dat dovada in rezolvarea solicitarii noastre."

Florentina Sandulescu
Preh Romania
Preh Romania, Munteanu Roxana

"Cand nu stii cum sa o scoti la capat cu evenimentul pe care il organizezi, suna la Idealgifts si o voce calda te va consilia pana in momentul in care iti sunt livrate produsele. Si nu numai..."

Munteanu Roxana


RDE Harghita
RDE Harghita, Orosz Melinda

"Suntem foarte multumiti de colaborarea pe care am avut-o cu dvs. Mereu solicitarile noastre au fost tratate cu prioritate, produsele comandate au fost de calitate si au ajuns la timp."

Orosz Melinda
Grup Advertising
Grup Advertising, Andreea Buse

"Colaborarea a fost excelenta. Livrarea s-a facut prompt. Cu siguranta vom mai colabora si pe viitor."

Andreea Buse
Sipex Company
Sipex Company, Sorina Macsen

"Foarte deschisi si onesti in relatia cu clientii. Produsele sunt pe masura asteptarilor."

Sorina Macsen


Trotus Grup
Trotus Grup, Marian Mosincat

"Suntem foarte multumiti de colaborarea pe care am avut-o cu dvs. Mereu solicitarile noastre au fost tratate cu prioritate, produsele comandate au fost de calitate si au ajuns la timp."

Marian Mosincat
Taktfest
Taktfest, Irina Anton

"Produse de foarte buna calitate si servicii excelente, orientate catre client cu adevarat, un lucru rar si care te surprinde extrem de placut!"

Irina Anton
Hotel Ambasador
Hotel Ambasador, Mihaela Selagea

"Foarte bun raport pret-calitate.Va multumesc pentru colaborare si promptitudine."

Mihaela Selagea


Asociatia Lions Club Genesis Cluj Napoca
Liana Muresan, Asociatia Lions Club Genesis Cluj Napoca

"In orice organizare de evenimente poate sa apara o situatie de urgenta, de exemplu una privind materialele promotionale in cazul nostru. Faptul ca am gasit o companie in care obiectivul clientului a fost asumat instantaneu si care a abordat solutionarea cererii noastre la modul cel mai profesionist a transformat starea de tensiune si incertitudine intr-o problema rezolvata in cele mai bune conditii si la termen. Produsele au fost impecabile si bucuria copiilor pe masura!"

Liana Muresan
URSA ROMANIA
URSA ROMANIA, Florentina Serban

"O colaborare foarte buna"

Florentina Serban
TopMed
TopMed

"O parere extraordinara de buna despre modul de lucru si felul in care ne-au fost rezolvate cererile, cooperarea Doamnei Cosmina Oltean nota 100."Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3