Vânzări corporate


Divizia corporate dispune de un departament specializat dedicat vânzărilor Business to Business (B2B), care asigură derularea contractelor de achiziții corporate, participând la diverse licitații și achiziții.

Zilnic aducem noi inovații și suntem dedicați să fim furnizorul dvs. de încredere pentru materiale promotionale, cadouri corporate și nu numai. Cu o gamă foarte variantă de produse, direct importate, vrem să fim alături în proiectele dvs. cu cele mai bune prețuri, consultanță potrivită în funcție de eveniment, public, cultura companiei dvs. și buget.

Suntem în permanentă dezvoltare în cea ce privește varietatea noastră de instrumente și soluții online și depunem un efort considerabil pentru a face experiența clienților noștri mai placută și ușoară. Mai mult decât atât, în magazinul nostru on-line puteți calcula oricând prețurile de achiziție și puteți plasa precomenzi 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Dacă aveți cont Corporate, vă rugăm logați-vă sau, pentru a pentru a primi o ofertă personalizată, trimite solicitarea ta la adresa: corporate@idealgifts.ro

Business to Business

Informații de contact

Program de lucru:

Luni - Vineri 9:00 – 17:00

Date firma:
  • SC DEKTEL SOLUTIONS S.R.L
  • RO 27057092
  • J01/322/2010
  • Capital Social 200 RON
  • Alba Iulia, ROMANIA
Date de contact:

Office:
0358 566 232

Mobile:
0735 995 995

Corespondență:

SC Dektel Solutions SRL, Str. Stufului 1
Alba Iulia, Alba, 510002, România

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Ți-am pregătit un generator de brief-uri care ne dă voie să centralizăm informații esențiale despre nevoiile tale în materie de promoționale.
Răspunde la întrebări, iar noi venim cu cele mai bune soluții în raport preț / calitate pentru proiectul tău.